TESTUJI, TESTUJEŠ, TESTUJEME

TESTUJI, TESTUJEŠ, TESTUJEME

Asi už všichni víte, že výběr kosmetiky a preparátů jak pro použití v Body&Face clinique tak pro osobní potřebu, dělám pouze na základě vlastního testování. A to nejen na sobě samé ale často testuji na kolegyních, kamarádkách a mnohdy požádám i naše klientky, se kterými pak společně hodnotíme výsledky toho či onoho.

Před časem mi kamarádka Jitka (majitelka Vacu Opatov) vyprávěla o skvělém séru, že prý ho musím vyzkoušet, protože nikdy neměla nic lepšího. Jitku znám dlouho a vím, že nikdy nedoporučuje nico čem by nebyla skutečně přesvědčená, že to skvěle funguje. Oslovila jsem dodavatele, vzala jsem si jedno balení a začala jsem s vlastním testem. A výsledek? Opravdu skvělý!!! A to říkám s veškerou vážností. Pleť je vyživená, projasněná, zhutněná a zpevněná. Věřte, že jsem toho z pozice své práce vyzkoušela opravdu hodně. Preparát PROTEOGLICANOS PRAXIS mě opravdu přesvědčil.

Zkoušela jsem ho použít běžným způsobem, tedy denně ráno a večer při běžné denní péči. Pak jsem ho vyzkoušela jako doplněk po mezoterapii (ať už klasické - injekční nebo microneedlingu) a výsledky předčily moje očekávání.

Body and Face Clinique

Balení obsahuje 6 nebo 24 ampulek po 2 ml. Ampulku byste měli spotřebovat do 24 hodin po otevření ale myslím, že v lednici bez problémů vydrží i dva dny. Aplikovala jsem ráno a večer nebo po mezoterapii večer po zákroku a dalších 5 dní třikrát denně (intenzivní kůra).

Sérum obsahuje proteoglykany, vitamin C, vitamin E a F, hydratanty a dokonce UVA a UVB fitry. Je to pokladnice skvělých a účinných látek které jsou dopingem pro krásnou a zdravou pleť.

Pokud budete mít zájem o vyzkoušení, pak PROTEOGLICANOS PRAXIS nabízíme v Body&Face clinique. Ampulku si můžete vyzkoušet za 150 Kč, balení 6ti ampulí za 850,- Kč a balení 24 ampulí za 2.800,- Kč.

Uvedené ceny jsou zaváděcí, tak neváhejte abyste své omlazující ampulky měli za tuto skvělou cenu.

Objednávky na tel.č. 603 195 336 nebo 603 328 378 nebo na recepci kliniky.